Vonkvolk

Vonkvolk Invites

Niet zo'n fan van grootschalige netwerkevents en nood aan verbinding? Wees welkom op een warme netwerkavond onder gelijkgestemden in duurzaamheid.

Volgende editie:
di 12/3 om 19u / € 49,- 
Thema: mentaal welzijn 
VOLZET

Welkom bij Vonkvolk Invites, een gezellige avond speciaal ontworpen voor gelijkgestemde vrouwen! Sluit je aan voor een boeiende ervaring waar we diepgaande gesprekken voeren over duurzame onderwerpen, met een focus op klimaat en mentaal welzijn. Laat je verwennen met een heerlijk veganistisch driegangenmenu terwijl je nieuwe connecties maakt in een kleine kring. Ontdek de kracht van authenticiteit, verbondenheid en zinvolle inhoud tijdens deze unieke avond!

Kortom, Vonkvolk Invites, dat is:

Enkele impressies

Foto’s door Britta Lahaye Fotografie 

Wat anderen zeggen

Wat een fijne warme avond bij Lisa. Het lekkere eten, de schattige kat en de gezellige sfeer waren omgevingsfactoren van een hele avond vol diepgang met gelijkgestemde dames! Dank je, Lisa, om dit te organiseren!
Jocelijn Geurts – Axudo

Dankjewel Lisa om me uit te nodigen voor Vonkvolk Invites. Gezellig zo bij je thuis! Ik leerde heel wat nieuwe ondernemers kennen, maar dankzij jouw facilitatie direct op een persoonlijke en verbindende manier. Echt een top-avond!
Kelly Van Meldert – Pit & Co

Wat gisteren mooi was, is hoe vaak we zeiden ‘dit zou ik ergens anders nooit luidop zeggen maar hier wel’. Ik denk dat daar iets heel krachtigs inzit. Er is iets aan het ‘cocon’ gevoel dat een specifiek soort gesprek mogelijk maakte.
Marian Cramers – Director of Development bij TPF Utilities

Ik vind het een geweldig concept, heel laagdrempelig en je hoeft geen expert in duurzaamheid te zijn! Ik kijk uit naar meer van dit!
Marijke J. – Trainer en Project manager bij Cifal Flanders

Wil je graag eens mee komen proeven van een Vonkvolk Invites onder gelijkgestemden? Wil je graag eerst 1-op-1 kennismaken met mij? Stuur me een berichtje via het formulier hieronder en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Liefs Lisa

Een vraag over Vonkvolk Invites?

Hier vind je het antwoord op veelgestelde vragen.

Het idee achter Vonkvolk invites… Ik ben een echte verbinder en vind het zo leuk om gelijkgezinde mensen samen te brengen. Toen ik startte met Vonkvolk was het voor mij dus al snel duidelijk dat ik ook dat aspect zou integreren – en liefst op een mega gezellige manier, met lekker eten. Omdat ik zelf fan ben van kleinere netwerkevents – en omdat het voorlopig doorgaat in mijn living – kies ik er bewust voor om maar 6 vrouwen uit te nodigen. Onderneemster of werkneemster? Maakt niet uit, iedereen is welkom, tenzij het een specifieke thema-avond is voor een van beide.

Het idee is echt om samen in de diepte te gaan rond specifieke thema’s die gelinkt zijn aan mentaal welzijn of duurzaamheid en klimaat, afhankelijk van de vraag en interesse.

Samen genieten we van een driegangenmenu, waarmee we ook de avond verdelen in drie unieke momenten: een moment om toe te komen en elkaar te leren kennen (apéro) een moment om inhoudelijk rond het thema in de diepte te duiken (diner) een moment om samen vooruit te kijken en af te ronden (dessert). Je hoeft niets voor te bereiden, ik beloof dat ik de avond in goede banen zal leiden.

No stress! Geen expert over het thema van de avond, je bent wél expert over jezelf. Vonkvolk invites gaat over verbinden en authenticiteit, dus geen feitenkwesties of statistieken. Kom dus maar gewoon als jezelf.

Super jammer uiteraard, maar dat vind jij waarschijnlijk ook! Er worden geen tickets terug betaald, omdat ik natuurlijk met de kost van het eten zit. Als je zelf iemand vindt om je plaatsje over te kopen, is dat ideaal en mag dat zeker. Laat het mij dan wel even weten.

Geen enkel probleem! Je mag dit altijd laten weten bij de inschrijving. Het menu is alleszins minstens vegetarisch en meestal zelfs volledig vegan. Vonkvolk = duurzame catering hoor!

Snap ik, het kan misschien spannend zijn om de eerste keer in zo’n intieme groep samen te komen. Mijn tips: ga eens rustig door de reviews en de beelden, dan krijg je al een eerste gevoel van wat je kan verwachten. Als dat niet helpt en je toch nog twijfelt of vragen hebt, stuur me gerust een berichtje via lisa@vonkvolk.be en dan bel ik je graag eens op!

Heb je nog een andere vraag?

Stond jouw vraag er niet tussen? Stuur mij gerust een mailtje via lisa@vonkvolk.be of vul hieronder het formulier in.

Scroll to Top