Vonkvolk

Jij wil meer purpose in je leven en je job?

Herkenbaar! Als hoogsensitieve voel je dat je meer wil.
Maar, je hebt nood aan een hulpbron, iemand die de juiste
vragen stelt en jou spiegelt. 

Jij bent iemand die heel hard voelt dat je purpose zoekt…

Je voelt in elke vezel van je lijf dat er iets niet klopt. Je botst constant op mentale en emotionele barrières en bent helemaal klaar om je eigen volle potentieel te ontdekken. 

Oh ja, ik had exact hetzelfde! Ik studeerde af in 2018 en begon onmiddellijk aan mijn baliestage tot advocaat. Want dat was de ‘normale’ weg, toch? Alleen begon dat al snel te wringen… Ik kabbelde eerst nog wat verder, tot ik in maart 2021 de knoop doorhakte en stopte met de advocatuur.

Alleen was er nu 1 groot vraagteken: WAT NU?

Ik wist vaag dat ik iets maatschappelijk relevant wilde doen, zei tegen iedereen ‘het moet iets met mensen zijn’ en klopte dan uiteindelijk toch maar aan bij een jobcoach, die goeie Benny.

Netwerken, netwerken, netwerken! Dat moest ik van Benny gaan doen. Want ik had amper connecties in de duurzame professionele wereld. (Man toch ik heb veel koffie’s gedronken).

Nu, bijna 3 jaar en 3 jobs verder, ben ik met Vonkvolk volledig voor mijn passie gegaan: de groei van mensen faciliteren.

Ook jou wil ik ontzettend graag die purpose helpen vinden!
In je leven of in je job.

Woorden van coachees...

Ik heb coaching gevolgd bij Lisa en zij heeft mij geholpen om de antwoorden op mijn vragen te vinden. Ondertussen weet ik exact wat mij stoorde aan mijn job, terwijl ik dit voordien niet wist. Lisa voelde mij heel goed aan en is ongelofelijk sterk in linken leggen. Zij zag dingen die ik niet zag en ik voelde me echt gehoord en vooral gesteund in mijn zoektocht naar werkgeluk. Ik ben haar heel dankbaar, want sindsdien ziet mijn leven er heel anders uit!
Joyce V.

Lisa is een vriendelijke en vlotte coach om mee te babbelen. Hoewel ik dacht een duidelijk beeld te hebben van waar ik moeilijkheden mee had, kon Lisa me toch zaken doen inzien die ik zelf niet doorhad. Ze heeft me uiteindelijk een duwtje in de rug kunnen geven zonder er druk op te leggen. In de uren die ik met haar gespendeerd heb, heb ik de moed bijeen kunnen rapen om te zoeken naar iets nieuws, en hebben we kunnen werken aan manieren om de barrière om te solliciteren te verlagen.
Hanne D.

Stel je voor dat...

Je staat er niet alleen voor!

Hoogsensitiviteit & empathie

Als hoogsensitief persoon ben ik in staat om mij diep in te leven in jouw gevoelens en behoeften. Mijn empathie stelt mij in staat om een diepe connectie met jou te maken en jou op een diepgaand niveau te begrijpen.

Hart voor duurzaamheid

Er zijn honderden coaches en ik ben zeker niet de enige die jou kan helpen. Al ben ik – denk ik toch – een van de weinigen met een focus op duurzaamheid. Iemand met gelijke waarden, dat wil ik voor jou zijn!

Holistische benadering

In mijn coaching pas ik een holistische kijk toe op jouw leven, waarbij ik zowel aandacht heb voor je professionele als persoonlijke ontwikkeling. Ik integreer daarom een rationele, emotionele en ook intuïtieve aanpak in mijn coaching.

Creatief en out-of-the-box

Mijn creatieve generalistenbrein zorgt ervoor dat ik vele interesses heb en met een frisse blik naar uitdagingen kijk. Dit kan jou helpen om vanuit een ander perspectief dingen te bekijken en samen creatieve oplossingen te bedenken.

“Lisa heeft mijn noden voor een duurzame job goed kunnen beluisteren, waardevolle suggesties kunnen geven en mij in contact kunnen brengen met interessante partners. Verder heeft ze professionele feedback gegeven op mijn motivatiebrief en CV. Lisa is een enthousiaste en hartelijke coach.”

Ines C.

Vonk traject

Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten om te weten of je een klik voelt bij mij en om jouw verwachtingen af te toetsen.

3 individuele sessies van
90 minuten

Beperkte 1:1 opvolging via WhatsApp 

Maar ook dit:

Rust in je hoofd

Meer structuur en een concreet actieplan dat morgen start

Een persoonlijk luisterend oor en klankbord voor 4,5u.

338,-

(excl. btw)

Vuur traject

Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten om te weten of je een klik voelt bij mij en om jouw verwachtingen af te toetsen.

5 individuele sessies van
90 minuten

1:1 opvolging via WhatsApp

Maar ook dit:

Rust in je hoofd

Meer structuur en een concreet actieplan dat morgen start

Een persoonlijk luisterend oor en klankbord voor 7,5u.

535,-

(excl. btw)

Wil je liever eerst een mini-coaching van 50 minuten? Stuur me een mailtje.
Ook voor opvolggesprekken na trajecten kan je altijd een losse sessie inplannen.

Een vraag over 1:1 coaching?

Hier vind je het antwoord op veelgestelde vragen.

Als coach begeleid en ondersteun ik jouw proces rond een bepaalde vraag of probleem. We werken op een gelijkwaardige manier samen aan het behalen van jouw doelen. 

Dit doe ik door op een empathische manier vragen te stellen, jou een spiegel voor te houden jouw blik te verruimen. Als coach ben ik jouw persoonlijke procesbegeleider die ervoor zorgt dat jij aan zelfreflectie doet op een gestructureerde manier om zo je barrières te overwinnen.

Als coach ben ik geen psycholoog of therapeut. Waar een therapeut of psycholoog eerder focust op het oplossen van interpersoonlijke problemen en al dan niet psychische symptomen verlichten, werkt een coach resultaatgericht en vanuit een coachende houding. Uiteraard kunnen beide naast elkaar bestaan en zijn beide dienstverleningen in veel gevallen zelfs complementair!

Elk traject is maatwerk, aangezien iedere coachvraag anders is. Daarom kies ik er bewust voor om jou de keuze tussen verschillende trajecten te geven én ook de optie om te starten met een losse sessie. Wat wel vaststaat, is dat elk coachtraject bestaat uit (een aantal) individuele gesprekken.

Een coachtraject eindigt wanneer jij jouw oorspronkelijke doel hebt behaald. 

In mijn coaching pas ik de PERFORM-structuur toe, dat gebaseerd is op het GROW model. Het PERFORM-coachingsmodel is een gestructureerde aanpak die wordt gebruikt door coaches om individuen te begeleiden bij het behalen van hun doelen.
In een eerste fase zorgen we ervoor dat jouw doel voor het coachingtraject zo helder mogelijk is. Daarna ontleden we samen de huidige situatie, ontdekken we jouw weerstanden, zoeken we naar hulpbronnen om vervolgens concrete stappen uit te zetten. Na elk coachingsgesprek ga je gegarandeerd met een concreet actieplan naar buiten. Uiteraard is het ook belangrijk om daarna de resultaten en de acties op te volgen. 

Ik volgde een professionele opleiding tot loopbaancoach bij het erkende loopbaancentrum WISL. Daarnaast volg ik momenteel de door het ICF erkende coachopleiding ROOT bij de Training & Coachingsquare in Mechelen. 

Heb je nog een andere vraag?

Stond jouw vraag er niet tussen? Stuur gerust een mail naar lisa@vonkvolk.be of vul hieronder het formulier in.

Hallo! Ik ben Lisa, 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend Dimi en onze kat Mia in het prachtige Kessel-Lo.

In 2018 studeerde ik af aan de KU Leuven met een Master in de Rechten, om daarna vol goeie moed te starten aan mijn baliestage. Die verliep helaas niet van een leien dakje.
Nadat ik gestopt was met de advocatuur, had ik het gevoel dat ik opnieuw moest beginnen. Wat nu? Wat kon ik eigenlijk en vooral wat wilde ik in het leven? Misschien herkenbaar voor jou?
Duurzaamheid en mentaal welzijn zijn al altijd belangrijk voor mij geweest en in juli 2023 brandde mijn vuur zo hard dat ik de sprong naar het ondernemerschap waagde. Vonkvolk was geboren! Vanuit een groot hart voor mensen en hun persoonlijke & professionele ontwikkeling.

Ik wil mensen en organisaties begeleiden in hun veranderingen, hun processen en groei. 

Dat doe ik ook graag met jou in jouw persoonlijke traject!

Jouw 1:1 coaching in een notendop!

Je zit in de knoop. Je voelt dat er iets moet veranderen maar hebt iemand nodig die jou hierin begeleidt. En liefst op een gestructureerde, resultaatgerichte manier. Voor jou geen vrijblijvende terrasbabbel dus. Je bent klaar voor een portie zelfreflectie!

Enter: coaching!

In een 1:1 coachingtraject ga ik samen met jou in 3 of 5 individuele gesprekken op stap. We vertrekken vanuit jouw coachingsvraag en werken toe naar een concreet stappenplan.

Na afloop van het traject

Klaar om jouw vuur wakker te maken en ongelofelijk te groeien? 🔥🔥🔥

Scroll to Top