Vonkvolk

Meer verbinding & impact in jouw organisatie?

Met procesbegeleiding op maat!

Jouw organisatie speelt een cruciale rol in de duurzame samenleving van morgen.
Vanuit jullie waarden bouw je dan ook aan een stevige en veerkrachtige organisatie.
Toch worstel je met de vraag hoe je collega’s meeneemt in je impactverhaal
om zo optimaal samen te werken.

Je werkt in een organisatie die de wereld duurzamer, authentieker, inclusiever, gezonder, … wil maken. Alleen loopt het hier en daar vast.

Is dit herkenbaar?

“Een aangename samenwerking en altijd leuk om positieve mensen te ontmoeten. Het is fijn dat er voor en na iedere uitwisseling ruimte en tijd werd genomen voor voorbereiding en evaluatie. In voorbereiding naar de sessies was Vonkvolk vlot bereikbaar en er was voldoende ruimte en mogelijkheden om de aanpak aan te passen naar de specifieke noden. Kortom, zowel de voorbereiding, de aanpak als het natraject werden goed opgenomen door Vonkvolk.”

Thomas Pluymers – Regisseur warmte en ruimte, Netwerk Klimaat VVSG

“Ik heb Lisa ervaren als een persoon die gemotiveerd is en
kan schakelen waar nodig.”

Sofie Devriendt – Beleidsmedewerker energielandschap provincie Oost-Vlaanderen

”We leerden Lisa kennen als een uitgesproken energieke en positieve collega, die met zorg en toewijding aan de slag ging vanuit een uitgesproken intrinsieke drive voor maatschappelijke impact.”

Katrien Rycken – Directeur Leuven 2030 (voormalige werkgever)

'Impact' is voor jouw organisatie veel meer dan een buzzword!

Stel je eens voor dat:

Kortom, je verlangt naar een duurzame organisatie – zo eentje in hart en nieren, volgens de 5P’s (people, planet, profit, peace & partnership).

Facilitatie & coaching is mensenwerk.

Op maat van jouw organisatie

Elke organisatie heeft haar eigen unieke kenmerken, uitdagingen en mogelijkheden. Voor het creëren van meer impact en verbinding geloof ik dan ook sterk in maatwerk. Als facilitator pas ik mij aan aan jouw specifieke context en vraag, zodat we samen een optimaal resultaat bereiken.

Combinatie van 1-op-1 en in groep

Tijdens onze samenwerking ben ik jouw persoonlijke klankbord. Je kunt steeds bij mij terecht met jouw zorgen, vragen en twijfels. Als facilitator ontzorg ik jouw organisatie bij het organiseren en begeleiden van groepsworkshops, brainstorms, vergaderingen, … Als coach begeleid ik een-op-een collega’s of teamverantwoordelijken. 

Vanuit een gedeelde bezorgdheid

Voor dit traject vertrekken we vanuit een gedeelde bezorgdheid. Ik ben zelf ook intrinsiek gemotiveerd om meer impact en verbinding tussen mensen te verwezenlijken. Ik ben ervan overtuigd dat deze gedeelde bezorgdheid een katalysator is die ons verenigt en motiveert om samen te werken, wat de effectiviteit en impact van het traject alleen maar vergroot.

Future generations, if there is a livable world for them, will look back at the epochal transition we are making to a life-sustaining society. And they may well call this the time of the Great Turning.

– Joanna Macy

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet en stuur me een mailtje via lisa@vonkvolk.be of vul hieronder het formulier in.

Hallo! Ik ben Lisa, een enthousiaste onderneemster uit Leuven!

In 2018 studeerde ik af aan de KU Leuven met een Master in de Rechten. Vanuit mijn persoonlijke bezorgdheid om de klimaatverandering, besloot ik om ook in mijn professionele leven impact te maken. 

In juli 2023 brandde mijn vuur zo hard en sprong ik in het diepe. Vonkvolk was geboren. Vanuit een groot vuur voor mensen, verbinding & impact!

Het is mijn missie om het vuur (terug) aan te wakkeren bij waardengedreven organisaties, te verbinden en in actie te zetten.

Scroll to Top