Vonkvolk

Mini-coaching Midweek

Ben jij nieuwsgierig naar coaching en wil je op een laagdrempelige manier ontdekken hoe het jou kan
helpen groeien? Schrijf je dan nu in voor de allereerste Mini-coaching Midweek!

Voor sommigen kan het idee van een langdurig coaching-traject misschien overweldigend lijken. Maar geen zorgen, Vonkvolk heeft een laagdrempelige oplossing bedacht: de Mini-coaching midweek. Dit is dé kans voor jou om die eerste stap te zetten in de wereld van coaching en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen.

Vonkvolk wil coaching toegankelijk maken voor iedereen en daarom kan je twee keer per jaar deelnemen aan mini-coaching sessies. Tijdens deze mini- coaching sessies krijg jij de kans om een persoonlijk gesprek van 50 minuten in te plannen. Voor slechts 75 euro krijg je de kans om te ontdekken hoe coaching jou kan helpen bij het bereiken van jouw doelen en het verkennen van nieuwe inzichten.

Herkenbaar?

Stel je voor dat...

Een vraag over mini-coaching?

Hier vind je het antwoord op veelgestelde vragen.

Als coach begeleid en ondersteun ik jouw proces rond een bepaalde vraag of probleem. We werken op een gelijkwaardige manier samen aan het behalen van jouw doelen. 

Dit doe ik door op een empathische manier vragen te stellen, jou een spiegel voor te houden jouw blik te verruimen. Als coach ben ik jouw persoonlijke procesbegeleider die ervoor zorgt dat jij aan zelfreflectie doet op een gestructureerde manier om zo je barrières te overwinnen.

Als coach ben ik geen psycholoog of therapeut. Waar een therapeut of psycholoog eerder focust op het oplossen van interpersoonlijke problemen en al dan niet psychische symptomen verlichten, werkt een coach resultaatgericht en vanuit een coachende houding. Uiteraard kunnen beide naast elkaar bestaan en zijn beide dienstverleningen in veel gevallen zelfs complementair!

Een mini coaching sessie duurt 50 minuten. Daarin behandelen we één specifieke vraag of één concreet probleem waar je op dat moment mee zit. De sessie zit qua aanpak hetzelfde in elkaar als een normale coaching sessie van 1,5u, maar dan korter en compacter. Je gaat dus evengoed naar huis met nieuwe inzichten.

In mijn coaching pas ik de PERFORM-structuur toe, dat gebaseerd is op het GROW model. Het PERFORM-coachingsmodel is een gestructureerde aanpak die wordt gebruikt door coaches om individuen te begeleiden bij het behalen van hun doelen.
In een eerste fase zorgen we ervoor dat jouw doel voor het coachingtraject zo helder mogelijk is. Daarna ontleden we samen de huidige situatie, ontdekken we jouw weerstanden, zoeken we naar hulpbronnen om vervolgens concrete stappen uit te zetten. Na elk coachingsgesprek ga je gegarandeerd met een concreet actieplan naar buiten. Uiteraard is het ook belangrijk om daarna de resultaten en de acties op te volgen. 

Ik volgde een professionele opleiding tot loopbaancoach bij het erkende loopbaancentrum WISL. Daarnaast volg ik momenteel de door het ICF erkende coachopleiding ROOT bij de Training & Coachingsquare in Mechelen. 

Na de mini coaching heb je een eerste keer kunnen proeven van wat coaching juist is en of de aanpak jou ligt. Wil je daarna graag verder werken en nog iets uitdiepen of rond een ander thema werken, dan ben je uiteraard heel erg welkom voor een traject. Dit is helemaal vrijblijvend. 

Heb je nog een andere vraag?

Stond jouw vraag er niet tussen? Stuur mij gerust een mailtje via lisa@vonkvolk.be of vul hieronder het formulier in.

Hallo! Ik ben Lisa, 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend Dimi en onze kat Mia in het prachtige Kessel-Lo.

In 2018 studeerde ik af aan de KU Leuven met een Master in de Rechten, om daarna vol goeie moed te starten aan mijn baliestage. Die verliep helaas niet van een leien dakje.

Nadat ik gestopt was met de advocatuur, had ik het gevoel dat ik opnieuw moest beginnen. Wat nu? Wat kon ik eigenlijk en vooral wat wilde ik in het leven? Misschien herkenbaar voor jou?

Duurzaamheid en mentaal welzijn zijn altijd al belangrijk voor mij geweest en in juli 2023 brandde mijn vuur zo hard dat ik de sprong naar het ondernemerschap waagde. Vonkvolk was geboren! Vanuit een groot hart voor mensen en hun persoonlijke & professionele ontwikkeling.

Ik wil mensen en organisaties begeleiden in hun veranderingen, hun processen en groei.

Dat doe ik ook graag met jou in een mini coaching!

Jouw mini coaching in een notendop!

Ben jij nieuwsgierig naar coaching en wil je ontdekken hoe het jou kan helpen groeien? Schrijf je dan nu in voor deze allereerste mini-coaching midweek en geef jezelf de kans om even stil te staan, te reflecteren en nieuwe wegen te verkennen. Ik kijk er alvast naar uit om jou te verwelkomen! 

Schrijf je vandaag nog in en reserveer jouw plekje voor een inspirerende mini coaching sessie bij Vonkvolk.

 

In 't kort

Klaar om te groeien? 🔥🔥🔥

Scroll to Top